Om By Kozma

Lidt om min Baggrund

Mit navn er Kristina Kozma og jeg er 49 år. Bosat i Ølstykke sammen med min kæreste. Tilsammen har vi fire børn i alderen 13, 15, 21 og 24 år. Jeg er uddannet B:A:M Kropsterapeut (Body All Mind) fra Kropsinstituttet i København. Jeg har et skønt behandlerum i Egedal Centret 91C i Stenløse, som jeg deler med Sandra, der har Klinik Egedal.

Min Rejse


Tilbage i august 2020 gjorde jeg op med den hverdag jeg kendte til og havde troet var min karrierevej. Jeg sagde min stilling op som Customer Service Manager og sagde farvel til alt hvad jeg kendte til og startede uddannelsen som B:A:M Kropsterapeut på kropsinstituttet i København. Der havde været mange overvejelser indover i en længere periode. Min kære familie var faktisk medårsag til, at jeg så realiteterne i øjnene, da de en dag sagde “hvornår er du egentlig kommet hjem og har sagt noget positivt?” Det var en øjenåbner for mig og den gjorde ondt, men de havde ret. Det var selvfølgelig ikke jobbet alene, men dét sammenholdt med en hverdag i en sammenbragt familie, med de glæder og udfordringer der følger med, blev det bare for meget for min krop. Min krop havde på daværende larmet meget længe; humørsvingninger, migræneanfald flere gange om måneden, spændingshovedpine, nakke-, skulder- og ankelproblematikker, synsforstyrrelser og jag i benene når jeg sad på kontorstolen. Det var tid til forandring!

Filosofi og livstil


Har altid drømt om at arbejde med mennesker og virkelig gøre en forskel for den enkelte. At være med til at flytte mennesker fra et sted, der måske ikke er optimalt i deres liv, til et sted, hvor de igen kan mærke sig selv og opnå en tilstand af indre balance. Denne drøm blev ikke kun en ambition for andre, men også en nødvendig forandring for mig selv. Gennem mere end 20 år har yoga og meditation været en central del af mit liv, og min nysgerrighed på egen selvudvikling har altid drevet mig. Så, fra at gruble over tilværelsens spørgsmål tog jeg beslutningen sammen med min kæreste om at ændre kurs. Siden august 2020 har min hverdag for alvor været krydret med yoga, meditation, lange gåture, faste-perioder og andre nødvendige forandringer. Disse elementer udgør nu en vigtig del af mit daglige liv og er ikke kun personlige præferencer, men også en integreret del af mit professionelle tilgang som kropsterapeut. Jeg kom tilbage på skolebænken med fysisk træning og undervisning af førende eksperter indenfor kropsterapi, zoneterapi, ernæringsterapi, indre lederskab, fysioterapi, osteopati samt yoga og åndedræt med Simon Krohn, mindyourself og Rikke Hansen, Sanum, som begge er dygtige formidlere og som er at finde inde på blandt andet NOR på Nørrebro. Selvudvikling har fyldt al min tid og det gør det stadig. Når først man tør tage hul på den rejse tror jeg aldrig det rigtig stopper. Der er hele tiden noget nyt, der kommer til overfladen. Nye øjne på gentagne situationer og relationer, nye vinkler at anskue livet og sine egne paradigmer og handlinger på. Hvem er jeg og hvor er jeg på vej hen.

Udannelse og Professionalisme


Tilbage i august 2020 gjorde jeg op med den hverdag jeg kendte til og havde troet var min karrierevej. Jeg sagde min stilling op som Customer Service Manager og sagde farvel til alt hvad jeg kendte til og startede uddannelsen som B:A:M Kropsterapeut på kropsinstituttet i København. Der havde været mange overvejelser indover i en længere periode. Min kære familie var faktisk medårsag til, at jeg så realiteterne i øjnene, da de en dag sagde “hvornår er du egentlig kommet hjem og har sagt noget positivt?” Det var en øjenåbner for mig og den gjorde ondt, men de havde ret. Det var selvfølgelig ikke jobbet alene, men dét sammenholdt med en hverdag i en sammenbragt familie, med de glæder og udfordringer der følger med, blev det bare for meget for min krop. Min krop havde på daværende larmet meget længe; humørsvingninger, migræneanfald flere gange om måneden, spændingshovedpine, nakke-, skulder- og ankelproblematikker, synsforstyrrelser og jag i benene når jeg sad på kontorstolen. Det var tid til forandring!

Mødet med dig


I dag har jeg sat alt ind på By Kozma kropsterapi. Nyder mødet med dig som menneske, møder dig med nysgerrighed på din fysiske og psykiske tilstand. De gener og udfordring du må komme med. Sætter en ære i, at være ydmyg omkring dig, dit liv og situation. Der er altid noget at lære for os alle når vi møder nye mennesker. Noget i os selv og i andre. Møder dig præcis hvor du er om du er barn, ung eller voksen.