Behandlinger

Priser

Kropsterapi u/24 år

Inkl. indledende og afsluttende samtale.
500 kr /60 min
 • Kropsterapi for børn & unge
 • Et fortroligt rum
 • Tillid, tryghed og nærvær
 • Plads til det du synes er svært
 • Uro, tankemylder, bekymringer

Første kropsterapi

Inkl. dybdegående indledende samtale
750kr
500 kr /60 min
 • Indledende samtale
 • Fortrolighed & nærvær
 • Kort kropslig gennemgang
 • Hvordan står det til i kroppen?
 • Hvordan støtter jeg bedst dig?

Kropsterapi 60 min

Inkl. indledende og afsluttende samtale.
750 kr /60 min
 • Ro & nærvær i krop og sind
 • Dybdegående behandling
 • Integreret terapeutisk tilgang
 • Forløsning & selvudvikling
 • Forstå underliggende årsager

Kropsterapi 90 min

Inkl. indledende og afsluttende samtale.
950 kr /90 min
 • Mere tid til at "lande" i kroppen
 • Dybdegående behandling
 • Integreret terapeutisk tilgang
 • Fordybelse & afspænding
 • Tid & nærvær til "mere"
Populær

Kropsterapi

Kropsterapi er en helhedsorienteret behandling, der kombinerer kropsarbejde, massage og terapi for at skabe balance mellem krop og sind. Formålet er at lindre stressangst og fysiske ubehag ved at adressere både symptomer og dybereliggende årsager gennem forskellige terapeutiske metoder. Ved at integrere principper fra zoneterapi, Kranio Sakral, fysioterapi, osteopati, psykoterapi, kinesisk medicin og ernæringsterapi, arbejder jeg med sammenhængen mellem krop og sind. Smerter og ubehag i kroppen påvirker øjeblikkeligt vores mentale tilstand. Ligesom vores mentale tilstand kan sætte sig som fysiske gener over tid. Længerevarende stress kan over tid manifestere sig som fysiske smerter. Det er derfor vigtigt at lytte til kroppens signaler, da ubalancer påvirker dagligdagen, søvnen og vores generelle trivsel. I en hektisk hverdag overser vi ofte disse signaler. Jeg hjælper med at adressere og  forstå kroppens signaler: Fordi balance mellem krop og sind er afgørende for din livskvalitet og mentale sundhed.

Hvem er kropsterapi for?

Kropsterapi er for enhver, der ønsker at forbedre sin generelle fysiske og mentale velvære og trivsel gennem en holistisk tilgang, der integrerer krop og sind. Kropsterapi henvender sig bredt til:

Stress:
Mennesker, der lider af stress i deres dagligdag. Der har brug for værktøjer til at tilgå stressen med nye øjne. Det hjælper med at reducere spændinger og fremme afslapning. Kan også bruges forebyggende for personer, der ønsker at tage proaktive skridt mod at forebygge stress og undgå udmattelse og udbrændthed.

Emotionelle udfordringer:
For dem, der oplever emotionelle udfordringer som sorg, angst og depression, er kropsterapi en kærkommen komplementær tilgang til traditionel samtaleterapi da vi får kroppen i med og i  “tale”. 

Personer med fysiske smerter:
Kropsterapi er uundgåeligt for dem, der lider af fysiske smerter eller ubehag ved at lindre spændinger i og omkring området og forbedre kropsfunktionen.

Personer, som døjer med:
Kredsløbsproblemer, led- og muskelsmerter, nakke- og skulderproblematikker, fordøjelses- mave og tarmproblemer, menstruationssmerter, spændingshovedpine og migræne og meget andet.

Mennesker i livsovergange:
Personer, der står over for livsforandringer eller overgangsfaser, som kan påvirke både krop og sind. 

Mennesker, der søger selvudvikling:
Kropsterapi kan være en del af en rejse mod selvopdagelse og personlig vækst ved at hjælpe enkeltpersoner med at forstå dybere aspekter af sig selv. Forståelse af sammenhæng mellem krop og sind.

Dem, der ønsker forbedret livskvalitet og øget velvære:
Selvom man ikke oplever specifikke problemer, kan kropsterapi være for dem, der ønsker at øge deres generelle livskvalitettrivsel og velvære, forbedre kropsbevidsthed og forstå forbindelsen mellem krop og sind.

Uanset, hvad du måtte komme med, så tager vi udgangspunkt i dig, hvor du er lige nu og her.

Ofte stillede spørgsmål

Det er vigtigt for mig at lære dig og dit liv at kende. Vi starter derfor med en indledende samtale. Jeg starter med at spørge ind til, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, og om der er specifikke ting, jeg skal være opmærksom på. Under behandlingen ligger du på min briks iført undertøj, dækket af et tæppe. Jeg mærker efter hvad din krop har brug for, og tilpasser behandlingen derefter. Du kan vælge mellem 60 eller 90 minutters behandlinger. For en mere dybdegående oplevelse med ekstra tid til ro, fordybelse og samtale, anbefales 90 minutter. Det er essentielt for mig, at du føler dig mødt og forstået. Jeg tilbyder et fortroligt rum præget af tillid, tryghed og nærvær.

Behovene varierer, og det afhænger af din unikke situation og årsagen til dit besøg. Det er også vigtigt at vurdere, hvor meget du er villig til at investere i din egen trivsel og hvilke forandringer der kræves for at opnå frihed fra ubehag og gener. Hvor meget engagerer du dig i din egen udvikling, og hvor godt passer du på dig selv?

Jeg anbefaler behandlinger med ca. 3-4 ugers mellemrum, afhængigt af din situation og årsag til behandling. I starten kan hyppigheden være tættere. Efter hver session fortsætter du og din krop med de igangsatte processer, så du har tid til at hele og restituere mellem besøgene. Kommer du for velvære og vedligeholdelse, kan det passende være ca. hver 4-6 uge.

Reaktionen efter en behandling er meget individuel og varierer fra behandling til behandling. Efter du har forladt briksen, og i dagene efter, kan du opleve alt fra træthed, afslappethed, let ømhed, og tristhed til øget energi, velvære og lethed. Dette er helt normalt og afhænger af, hvad du arbejder med, din fysiske og mentale tilstand, og om du giver det plads til at lande eller give slip på. Hvordan du håndterer og rummer disse reaktioner varierer. Du kan også opleve ændringer i urin eller afføring, midlertidig forværring af gamle tilstande, influenzalignende symptomer, følelsesmæssige reaktioner og humørsvingninger. Disse naturlige udrensninger og processer kan din krop håndtere selv, hvis du giver den tillid, tålmodighed og tid.

Finansiering Med Sundhed+

Finansier din behandling hos By Kozma med en Sundhed+ Kredit. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit. Du får derudover adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.