Kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en helhedsorienteret behandling, der kombinerer kropsarbejde, massage og terapi for at skabe balance mellem krop og sind. Formålet er at lindre stress, angst og fysiske ubehag ved at adressere både symptomer og dybereliggende årsager gennem forskellige terapeutiske metoder. Ved at integrere principper fra zoneterapi, Kranio Sakral, fysioterapi, osteopati, psykoterapi, kinesisk medicin og ernæringsterapi, arbejder jeg med sammenhængen mellem krop og sind. Smerte og ubehag i kroppen påvirker øjeblikkeligt vores mentale velvære, og omvendt. Travlhed og stress kan over tid manifestere sig som fysiske smerter. Det er vigtigt at lytte til kroppens signaler, da ubalance kan påvirke dagligdagen, søvnen og generelle trivsel. I en hektisk hverdag overser vi ofte disse signaler. Jeg tilbyder støtte til at forstå og reagere på kroppens behov, da balancen mellem krop og sind er afgørende for din livskvalitet og mentale sundhed.

Hvem er kropsterapi for?

Kropsterapi er for enhver, der ønsker at forbedre sin generelle velvære og trivsel gennem en holistisk tilgang, der integrerer krop og sind.
Kropsterapi henvender sig bredt til:

Stress:
Mennesker, der oplever stress i deres daglige liv, kan finde fordel i kropsterapi, da det kan hjælpe med at reducere spændinger og fremme afslapning. Kan også bruges forebyggende for personer, der ønsker at tage proaktive skridt mod at forebygge stress og undgå udmattelse.

De, der oplever emotionelle udfordringer:
For dem, der oplever emotionelle udfordringer som sorg, angst og depression, kan kropsterapi være en komplementær tilgang til traditionel samtaleterapi.

Personer med fysiske smerter:
Kropsterapi kan være nyttig for dem, der lider af fysiske smerter eller ubehag ved at lindre spændinger og forbedre kropsfunktionen.
Kredsløbsproblemer, led- og muskelsmerter, nakke- og skulderproblematikker, fordøjelses- mave- og tarmproblemer, menstruationssmerter, spændingshovedpine og migræne og meget andet.

Mennesker i Livsovergange:
Personer, der står over for livsforandringer eller overgangsfaser, som kan påvirke både krop og sind.

Dem, der ønsker at forbedre livskvalitet og velvære:
Selvom man ikke oplever specifikke problemer, kan kropsterapi være for dem, der ønsker at øge deres generelle livskvalitet, trivsel og velvære, forbedre kropsbevidsthed og forstå forbindelsen mellem krop og sind.

Mennesker, der søger selvudvikling:
Kropsterapi kan være en del af en rejse mod selvopdagelse og personlig vækst ved at hjælpe enkeltpersoner med at forstå dybere aspekter af sig selv.

Uanset, hvad du måtte komme med, så tager vi udgangspunkt i dig, hvor du er lige nu og her.

Hvordan foregår en behandling?

Jeg tilbyder primært behandlinger i Stenløse, men er også tilgængelig i København efter aftale. Uanset valg af behandlingssted er det vigtigt for mig at lære dig og dit liv at kende. Jeg starter med at spørge ind til, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, og om der er specifikke ting, jeg skal være opmærksom på. Under behandlingen ligger du på min briks iført undertøj, dækket af et tæppe. Jeg mærker efter hvad din krop har brug for, og tilpasser behandlingen derefter. Du kan vælge mellem 60 eller 90 minutters behandlinger. For en mere dybdegående oplevelse med ekstra tid til ro, fordybelse og samtale, anbefales 90 minutter. Det er essentielt for mig, at du føler dig mødt og forstået. Jeg tilbyder et fortroligt rum præget af tillid, tryghed og nærvær.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Behovene varierer, og det afhænger af din unikke situation og årsagen til dit besøg. Det er også vigtigt at vurdere, hvor meget du er villig til at investere i din egen trivsel og hvilke forandringer der kræves for at opnå frihed fra ubehag og gener. Hvor meget engagerer du dig i din egen udvikling, og hvor godt passer du på dig selv?

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

Jeg anbefaler behandlinger med ca. 3-4 ugers mellemrum, afhængigt af din situation og årsag til behandling. I starten kan hyppigheden være tættere. Efter hver session fortsætter du og din krop med de igangsatte processer, så du har tid til at hele og restituere mellem besøgene. Kommer du for velvære og vedligeholdelse, kan det passende være ca. hver 6-8 uge.

Hvad kan jeg forvente efter en behandling?

Reaktionen efter en behandling er meget individuel og varierer fra person til person samt fra behandling til behandling. Efter du har forladt briksen, og i dagene efter, kan du opleve alt fra træthed, afslappethed, let ømhed, og tristhed til øget energi, velvære og lethed. Dette er helt normalt og afhænger af, hvad du arbejder med, din fysiske og mentale tilstand, og om der er noget, du er klar til at håndtere eller give slip på. Hvordan du håndterer og rummer disse reaktioner varierer. Du kan også opleve ændringer i urin eller afføring, midlertidig forværring af gamle tilstande, influenzalignende symptomer, følelsesmæssige reaktioner og humørsvingninger. Disse naturlige udrensninger og processer kan din krop håndtere selv, hvis du giver den tillid, tålmodighed og tid.

Hvad koster kropsterapi?

Pris for en behandling 60 min./750 kr.

Behandling med mere tid til at finde ro, fordybelse og samtale anbefaler jeg 90 min./950 kr.

Børn/unge under 24 år 60 min./500 kr.

Behandlingens varighed er inkl. indledende og afsluttende samtale.

Book en behandling

our blogs

Looking for spa & beauty services ?

CALL US ANYTIME

+123-456-7890